AMIKOR MINDEN JÓL ALAKUL! :-)

AMIKOR MINDEN JÓL ALAKUL! :-)

Vannak olyan időszakok, amikor hirtelen összeomlani látszik minden, de aztán hirtelen megjelenik a fény az alagút végén és az nem a vonat! :D

Egy hosszabb szünet és némi "alkotói" és egyéb válság után újra jelentkezem a lehető legjobb hírekkel, amit el lehet képzelni. Már úgy volt, hogy ezt az egész mintás projektet abba kell hagynom, mert a cég, aki az anyagok festését készítette, nem vállalta a továbbiakban a kis tételű munkákat. Nem igazán indokolták, de tudjuk hogyan megy ez, bizonyára nagyobb megrendeléseket kaptak, amik miatt a kicsiket "kiszórták a leltárból". Ez először engem is leküldött a padlóra ( de dúlván :D), de aztán amikor felocsúdtam az önsajnálatból eszembe jutott, hogy a változás mindig jó, talán nem is véletlen, hogy másik céget kell keresnem. Mert véletlenek nincsenek ugyebár.. ;)

Ami a jó hír, hogy megtaláltam a megfelelő céget, fel is vettem a kapcsolatot velük, nagyon jó fejek voltak. Rendelkezésre áll a megfelelő anyag, már a próbanyomtatás is megvolt - ami a színhitelesség miatt nagyon fontos volt nekem - így hamarosan indul az újraéledés, új minták, új megoldások, új fazonok.

És mi nagyon fontos, hogy kis tételben is gyártanak, így az utánpótlás folyamatos lesz, nem igazán kell készlethiányosnak jelölni egyik terméket sem...:-)

Örülünk Vincent...?  Jaa... örülünk.. :D

Figyeljétek az oldalt, mert hamarosan elárasztalak Benneteket visszautasíthatatlan és egyedi ajánlatokkal!
 
Pusszantás meg minden... ;-)

További hírek