Fizetési módok

   Bankkártyás fizetés Barion-al

Bankkártyás fizetés esetén a Barion rendszerén keresztül tudod megrendelésed kifizetni.
 
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
 
További info a Barion-ról itt:  https://www.barion.com/hu/

 

   Bankkártyás fizetés PayPal-al

Bankártyás fizetés esetén lehetőséged van a PayPal rendszerén keresztül is fizetni.
 
PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos fizetési módként. A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak:
- Egy email, egy jelszó. Ez minden, amire szüksége van, hogy fizessen vagy pénzt utaljon a PayPal rendszerén keresztül. A bankkártya pedig maradhat a pénztárcában.
- A fizetéshez nem szükséges pénzt töltenie a PayPal számlájára. Elég, ha hozzárendeli bankkártyáját a PayPal fiókjához, sőt, ezt elég csak egyszer, az elején megtennie.
- A PayPal világszerte elismert fizetési mód, a biztonságos tranzakciók záloga, mellyel 26 féle pénznemben fizetheti ki az Áru árát az interneten.
- Csatlakozzon a PayPalhoz és fizessen meg egyszerűbben a webáruházban!
 
További info a PayPal-ról itt: https://www.paypal.com/hu/home
 
 

 Banki átutalás előre

Lehetőséged van banki előre utalással is fizetni.

Ezt az UniCredit Banknál vezetett 19018001-00000042-56720006 számú számlaszámunkra tudod megtenni Ajtonyi Zita névre. Közlemény rovatban kérjük a megrendelés számát feltüntetni.

 

   Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetésre csak személyes átvetel esetén van mód. Ebben az esetben a Pécsett előre egyeztetett személyes találkozó és termékátadás alkalmával van lehetőséged a megrendelést készpénzben kifizetni.