Rólunk

Sziasztok!

Először is hadd mutatkozzak be, Ajtonyi Zita vagyok, Pécsett élek és kutyáknak készítek nyakörveket, pórázokat, egyéb kiegészítőket. 

Brunoval, a sárga labradorral kezdődött minden, innen a márka neve is, hiszen ő inspirált arra, hogy visszatérjek a kb. 30 évvel ezelőtt elvégzett szakmámhoz (bőrdíszműves), és immáron sokadjára induljak el egy új úton. Kicsit ez is olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. 2021 év elején csatlakozott a családunkhoz Baloo a fekete labrador is, aki amellett, hogy egy csodás kutya, egy újabb szintre emelte a az életünket és a vállalkozást, az már csak a "hab a tortán", hogy általa egy más szőrszínnel is be tudom mutatni a termékeket.

Mindketten a nagytestű kutyák kategóriáját erősítik, ennek okán inkább a nagyobb méretek lettek a specialitásaim, de kisebb ebuszokra is készítek termékeimből egyedi megrendelés alapján.

Ahogy egyre jobban elkapott a hév, készítettem például többféle táskát, oltási könyv tartót, kulcstartót, egyéb kiegészítőket, játékokat, ezekről folyamatosan készülnek informáló posztok a social mediában, itt a webshopban pedig megtaláljátok az összes terméket.

Az alapanyagokat igyekszem magyar gyártóktól, de legalább magyarországi forgalmazóktól beszerezni, a kötelek és hevederek nagy szakító szilárdsággal rendelkeznek, magas minőségi követelményeknek felelnek meg. 

Facebook-on, Instagram-on, a Tiktok-on és a YouTube-on is jelen vagyok, ha úgy gondoljátok, kövessetek bennünket ezeken a platformokon is.

Jó keresgélést kívánok, keressetek bátran, ha bármi megtetszik.

Üdv,

Zita