FÉMKELLÉK VÁLTOZÁS!

FÉMKELLÉK VÁLTOZÁS!

Vélhetően nem lesz népszerű, de minőségi okok miatt kénytelen vagyok megváltoztatni a csatot a nyakörveken a jövőben.

Mint tudjátok mindig igyekszem a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozni, most a fémkellékekben, pontosabban a fém csatok használatában kell lépnem. Eddig három színnel dolgoztam, a nikkel, fekete és a rosegold változatokkal. Mostanában több olyan visszajelzést kaptam, hogy a rosegold és a fekete csatok eltörtek. Mindig is volt minőségi különbség, a nikkel csatok jóval szebbek, profibban voltak, de annyira kedveltétek a másik két színt is, hogy szívesen készítettem termékeket azokkal is. Viszont az utóbbi időben 4-5 olyan vásárlói jelzés is jött, hogy bizony eltört a nyakörvön a csat. Ezek a csatok egy spiáter öntvény nevű anyagból készülnek, ami vélhetően egy idő után elfárad és a csat megadja magát. 

Igaz, hogy ez jóval a vásárlás után történt, de ez így akkor sem elég jó nekem, senkit nem szeretnék olyan helyzetbe hozni, hogy netán elszabadul a kutyája és valami baj történik emiatt.

A jövőben csak a nikkel és abból is a jobb minőségű csatot fogom használni. Természetesen, ha valaki továbbra is a színeseket szeretné, arra megvan a lehetőség a rendelésnél a megjegyzés rovatben ezt jelezni, de felelősséget a csatért nem tudok vállalni.

Amúgy a kutyáknak teljesen mindegy, hogy milyen csat van a nyakukban, az ezüst szín megy mindegyik változathoz. :-)

Megértéseteket köszönöm!

Sétáljatok sokat, a hideg levegő jót tesz!

Üdv,

Zita

További hírek